SKIFFA Clean Up Day

Bij SKIFFA hechten we veel waarde aan het leveren van onze producten met een minimale impact op Moeder Aarde. Dit doen wij bijvoorbeeld door gebruik te maken van gerecyclede materialen en produceren wij onze producten zo veel mogelijk lokaal. 


Daarnaast probeert SKIFFA ook op andere manieren een steentje bij te dragen aan een schonere en duurzamere wereld. Op 17 februari vond daarom de eerste SKIFFA “Clean Up Day” plaats. Uitgerust met grijpers en vuilniszakken hebben we met een groep van 15 vrijwilligers in een paar uur tijd de omgeving rondom het Valkenburgse Meer in Katwijk opgeruimd.


Hoewel de dag grijs begon, hadden we het geluk dat we de enige droge dag van dat weekend hadden uitgekozen voor de Clean Up Day. Dit was ook te merken aan alle sporters en dagjesmensen die we tegenkwamen tijdens onze schoonmaakronde.  Wat opviel was dat veel van deze mensen onze vrijwilligers bedankten voor hun inzet om de omgeving rondom het meer schoon te maken. 


Met een goed gevoel vanwege de leuke wandeling, gecombineerd met de bijdrage die we konden leveren aan de samenleving sloten we de succesvolle eerste SKIFFA Clean Up Day af met warme drankjes en een heerlijke lunch. Voor sommigen was echter de verleiding van het water te groot. Zij besloten nog snel een frisse duik te nemen in het Valkenburgse Meer voordat ze aanschoven aan tafel. 


Al met al kijken we bij SKIFFA terug op een zeer geslaagde Clean Up Day waarbij we met zijn allen onze bijdrage hebben kunnen leveren aan een schonere (zwem)omgeving in Nederland. Heb je de eerste SKIFFA Clean Up Day gemist of kun je er geen genoeg van krijgen? We zijn al bezig met de voorbereidingen voor onze volgende editie! 


Wil je meer weten over de komende editie van de SKIFFA Clean Up Day? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op onze socials.